wakati

Allt mellan vad till hur

Arlanda Next :)

Kategori: Nyheter

Hey!
 
Har nästan pakat klart allt som jag ska ha med mig till USA. Har även börjat lära mig en ny låt på flöjt vilket är kul. 
 
Har även fått över användbara dokument till denna - mina nya dator från min gamla dator som jag vill ha med mig på resan så nu börjar det lika något. :)
 
Varför sakna någon när milen bara blir fler och dagarna är många fram till nästa gång vi ses.. -.- :3
 
//Zai 

Working on some new song! :)

Kategori: Nyheter

 
Hey på er!
 
Idag sålde jag en av mina gitarrer en nylon strängad gitarr jag fick för några år sedan men som mest bara legat hemma när jag bott på skolan och haft min stålsträngade gitarr att spela på. 
 
Har även fortsatt att jobba med de två låtar jag började med för ett par veckor sedan. Grymt nöjd so far ska fortsätta artbeta med lyriken ett tag och målet är att kunna lägga ut en liten demo på någon av låtarna här på bloggen. Dock är det ganska långt kvar men bra att sätta upp mål. :)
 
//Zai 

Twitter!

Kategori: Nyheter

 
Hej!
 
De dagar då jag under semestern nu inte har möjligheten att skriva blogg inlägg kommer jag att twittra istället. följ mig även på Twitter på @Zaitou7 
 
//Zai 

Soon in the USA

Kategori: Allmänt

 
Hey på er!!
 
Jullov och USA resan som står på schemat. Ska bli riktigt kul att komma iväg till USA igen eftersom det var nästan två år sedan sist. Enbart på grund av mitt sommarjobb som jag hade i somras. Nu blir det dock av och nu är det endast två dagar kvar tills att vi åker. 
 
Ska bli spännande och se hur mycekt mina kusiner har förändrats och hur allt har gått för mina kusiner. Lär ha förändrats mycket under de två åren jag inte träffat dem. 
 
Kommer bli en hel del shopping där vilket faktiskt ska bli kul även om jag inte är någon jätte stor shoppare så är det kul ibland :)
 
//Zai 

En frostig morgon i Jämtland

Kategori: Nyheter

Foto: Elise Carson ©
Foto: Elise Carson ©
 
Hej!
 
Nu när kylan börjar dra in över Jämtland börjar också frosten lägga sig som ett stadigt täcke är träd och tråd, Otroligt mysigt att vara ute just nu. Lagom kallt och otroligt vackert med solen som får allting att lysa och glittra.
 
En grymt härlig förmiddag och blev en hel del fina bilder :)
 
//Zai 
 

Julbakning - kvällsaktivitet

Kategori: Nyheter

 
Hej!
 
Idag har vi haft pepparkaksbak. Grymt mysig måste jag säga att det va. baka en massa och senare spelade vi gitarr och sjöng också vilket var kul en lyckad och rolig eftermiddag/kväll blev det. Blev några så kallade "vanliga" pepparkakor men mest så gjorde vi egna pepparkakor roligt värre :) 
 
// Zai